Kuchařina není dřina
Maximální počet účastníků | 30 |
Skupina oborů | Gastronomie, hotelnictví a turismus |
Pro koho je workshop vhodný | pro žáky ZŠ, pro žáky SŠ |
Délka akce | 2 až 4 hodiny |
Forma | Kombinované |
Předpokládaný průběh | Teoretická část: Prohloubení znalostí z oboru gastra – obecné. Mezinárodní soutěže – soutěžní gastronomie. Trendy a filozofie, udržitelnost, slow food, fairtrade, zero waist. Praktická část: Dle výběru školy. Při on-line formě mají žáci možnost do živého vysílání vstupovat se svými dotazy. |
Jaké u nás najdete profese | Kuchař/ka |
Co je třeba připomenout | Italská kuchyně, česká kuchyně, japonská kuchyně aj. |
Pavel Minář
Bydlinského 2474
39001
Tábor
O společnosti Pavel Minář
Pavel Minář se narodil v roce 1978 Vyučil se v Táboře kuchařem a pokračoval ve studiu ukončené maturitou v roce 1998. Pak nastoupil na svá první pracovní místa do restaurací v Taboře. Osudové setkání bylo pro Pavla spolupráce s tehdejším šéfkuchařem hotelu Dvořák s Martinem Svatkem r. 2005. Tato čtyřletá dráha spolupráce Pavla nasměrovala k dalším profesním krokům. Od roku 2009 Pavel věnuje provozu vlastní restaurace a stal se členem NT AKC ČR. Ke svým bohatým aktivitám přidal i poradenství (od roku 2013) v oblasti gastronomie.
Více o společnosti