Kuchařina není dřina

Kuchařina není dřina

Maximální počet účastníků 30
Skupina oborů Gastronomie, hotelnictví a turismus
Pro koho je workshop vhodný pro žáky ZŠ, pro žáky SŠ
Délka akce 2 až 4 hodiny
Forma Kombinované
Předpokládaný průběh Teoretická část:

Prohloubení znalostí z oboru gastra – obecné. 
Mezinárodní soutěže – soutěžní gastronomie.
Trendy a filozofie, udržitelnost, slow food, fairtrade, zero waist.

Praktická část: 
Dle výběru školy.

Při on-line formě mají žáci možnost do živého vysílání vstupovat se svými dotazy.
Jaké u nás najdete profese Kuchař/ka
Co je třeba připomenout Italská kuchyně, česká kuchyně, japonská kuchyně aj.
Místo konání workshopu:

Pavel Minář
Bydlinského 2474
39001
Tábor


Kontaktní osoba:

Mám zájem o workshop