Cukrářský workshop

Cukrářský workshop

Maximální počet účastníků 15
Skupina oborů Gastronomie, hotelnictví a turismus, Potravinářství a potravinářská chemie, Podnikání v oborech, odvětví
Pro koho je workshop vhodný pro žáky ZŠ, pro žáky SŠ
Délka akce 2 až 4 hodiny
Forma Prezenční
Předpokládaný průběh

Teorie cukrařiny:

  • Základy cukrářské technologie.
  • Technika výroby.
  • Podnikání  v oboru.

 

Praktická část:

  • Společná výroba, zpracování surovin, ukázky sladkého pečení
Jaké u nás najdete profese Cukrář/ka
Pekař/ka
Co je třeba připomenout Praktická část
Místo konání workshopu:

Vladimíra Veselá - cukrářství s.r.o.
Kotnovská 173
39001
Tábor


Kontaktní osoba:

Mám zájem o workshop