Budvar Pivní Univerzita - péče o pivo Budějovický Budvar

Budvar Pivní Univerzita - péče o pivo Budějovický Budvar

Maximální počet účastníků 30
Skupina oborů Gastronomie, hotelnictví a turismus, Potravinářství a potravinářská chemie
Pro koho je workshop vhodný pro žáky SŠ
Délka akce 2 až 4 hodiny
Zaměření akce Ostatní
Forma Prezenční
Předpokládaný průběh

Žákům bude představen Budějovický Budvar jako národní pivovar, jeho historie a současnost, vybrané profese, výroba a péče o pivo, produktová specifikace. Interaktivní část bude spočívat ve výuce techniky čepování piva a péče o pivo.
 

Obsah Semináře:


A: Teoretická část:

Jak vaříme pivo, označení piva EPM, IBU,EBC, produktová specifikace, skladování piva, péče o výčepní zařízení, mytí skla, denní rutina výčepního, prezentace sanitačního balíčku.


B: Praktická Část:

Čepování piva:

praktický trénink čepování "Budvar33" 

praktický trénink čepování "Budweiser Budvar Originál"


Každý účastník obdrží:

Kniha Budvar Pivní Univerzita Stupeň I.

KV leták kvalita piva Budvar 33

KV leták kvalita piva BUdweiser Budvar Originál

 

Na konci semináře lze ověřit vědomosti testem formou e-learningu. Po úspěšném složení testu obdrží účastník diplom a odznak.

Jaké u nás najdete profese

Na výrobě piva se podílí celá řada profesí napříč všema oborama. Naleznete u nás sládka, právníka ale i sudomyče.

Co je třeba připomenout

Dodržení epidemiologických nařízení.

Děkujeme!

Místo konání workshopu:

Budějovický Budvar, národní podnik, Budweiser Budvar, National Corporation, Budweiser Budvar, Entreprise Nationale
K. Světlé 512/4
37004
České Budějovice


Kontaktní osoba:

Mám zájem o workshop